معرفی 9 کاربرد کفپوش که از آن بیخبر هستید!
در دنیای معماری و چیدمان، تناسب کاربری هر مکان با مواد و مصالح بهکاررفته در محیط بسیار حائز اهمیت است. شما میتوانید با مصالحی که در یک محیط به کار میبرید به آن شخصیت ببخشید. شما میتوانید با مصالح و چیدمان، یک فضای رسمی را شکل دهید یا یک محیط صمیمی را بسازید. این کار نیازمند آشنایی شما با انواع شیوههای چیدمان و ویژگیهای مصالح و وسایلی است که میتوانید آن ها را به خدمت بگیرید.
یکی از بخشهایی که در چیدمان و معماری یک فضا اهمیت بسیاری دارد، کفپوش آن است. کاربرد کفپوش ها پرشمار و موارد استفاده کفپوش ها هم گوناگون است. برای همین هم تنوع بسیار زیادی در آن ها مشاهده میکنید.
در این مقاله قصد داریم 9 کاربرد کفپوش که شاید از آن بیخبر باشید را برایتان شرح دهیم و با ویژگیها و موارد استفاده کفپوش ها بیشتر آشنا شویم.
آشنایی با کفپوش
یکی از مهمترین بخشهای یک مکان که باید در انتخاب نوع مصالح بهکاررفته در آن دقت کافی را داشته باشیم، کف آن فضا است. برای این منظور کفپوش های متنوعی در بازار وجود دارند که با استفاده از آن ها میتوان کف یک مکان را با استفاده از ویژگیهای هر یک از انواع آن پوشاند.
گستردگی انواع و کاربرد کفپوش ها چنان زیاد است که نمیتوان همه آن ها را در این مقاله بررسی کرد اما نگران نباشید! ما 9 کاربرد کفپوش ها را بر اساس جنسی که از آن ساخته شدهاند برای شما تشریح خواهیم کرد. برای خرید انواع موکت اداری ، تجاری، هتلی از جدیدترین محصولات گروه موکت کارپت لند دیدن فرمائید.
1. کفپوش چوب سخت (Hardwood)
عده بسیاری ممکن است از زندگی ماشینی و شهری ملول شده و به دنبال راهی باشند تا بتوانند در منزل کمی بیشتر طبیعت را لمس کنند. شاید کاربرد کفپوش چوبی برای این افراد همانند قدمزدن در یک کلبه چوبی در جنگلی خرم باشد.
کفپوش های چوبی که به آن ها پارکت هم میگویند این روزها به یکی از انواع محبوب کفپوش ها تبدیل شده که میتواند ظاهری شیک و متفاوت به منزل شما بدهد. این کفپوش ها از چوب درختانی مانند گردو، گیلاس، بلوط و … ساخته میشوند و از نظر میزان و درجه سختی میتوانند انواع متفاوتی داشته باشند. آیا شما می دانید موکت آکریلیک چیست ؟
موارد استفاده کفپوش چوبی میتواند گسترده باشد. شما میتوانید این کفپوش های زیبا را در سالن، اتاقخواب، راهروها، دفتر کار و … استفاده کنید اما خوب است که بدانید کاربرد کفپوش چوبی بیشتر در محلهای خشک و عاری از رطوبت است و بهتر است در نزدیکی استخر یا سرویس بهداشتی از ترمووودها بهره بگیرید.
از دیگر نکاتی که باید درمورد این کفپوش ها در نظر داشته باشید این است که آن ها نسبت به خش و ضربه حساس بوده و لازم است تا وقت و دقت کافی را برای نگهداری از آن ها در نظر بگیرید تا بتوانند برای مدت طولانیتری کارایی و ظاهر خود را حفظ کنند.
از مزایای پارکتهای چوبی میتوان به گرمابخشی منزل، صرفه اقتصادی، مقاومت بالا، زیبایی و … اشاره کرد. در صورتی که انتخاب شما برای کفپوش منزل موکت باشد، راهنمای انتخاب بهترین رنگ موکت را بخوانید.
کاربرد کفپوش چوبی میتواند به دکوراسیون منزل جلوهای از زیبایی طبیعت را ببخشد و فضایی با کفپوش چوبی گران و مدرن به نظر خواهد رسید.
2. کفپوش بامبو
درست است که کفپوش های بامبو هم در زمره کفپوش های چوبی سخت به شمار میآیند اما برای ساخت آن ها از نیهای بامبو استفاده میشود و نسبت به کفپوش های چوبی ساخته شده از چوب درختان، با محیطزیست سازگاری بیشتری دارند.
این کفپوش های طبیعی و زیبا که عموماً رنگهای بلوند و کهربایی دارند را میتوانید با استفاده از انواع چیدمانهای مدرن و صمیمی به کار ببرید. کفپوش بامبو محدودیت کفپوش های چوبی را برای استفاده در مناطق آبوهوایی مرطوب نداشته و انبساط آن از انواع دیگر کفپوش های گیاهی و چوبی کمتر است.
3. کفپوش PVC
کفپوش های PVC (polyvinyl chloride) که با آن ها کفپوش های وینیل هم گفته میشود، از ترکیبات ارزشمند پتروشیمی ساخته میشوند. شما میتوانید کفپوش های PVC را به شکل کاشی وینیل، تخته وینیل و ورق وینیل تهیه و نصب کنید.
کاربرد کفپوش های PVC میتواند بسیار متنوع باشد چراکه این کفپوش ها ضد آب و دارای مقاومت بالایی در برابر ضربهها هستند و برای همین جزو محبوبترین کفپوش ها به شمار میآیند. درباره فرق بین کفپوش pvc و پارکت بخوانید.
4. کفپوش بتن صیقلی (Polished Concrete)
کاربرد کفپوش بتنی میتواند باتوجهبه ویژگیهای منحصربهفرد این کفپوش، متنوع و گسترده باشد. کفپوش بتنی به دلیل دوام و مقاومت بالایی که در برابر حرارت و حتی آتشسوزی دارد، بیشتر در محیطهای خارج از منزل مانند تراس و حیاط منازل به کار برده میشود. پیشنهاد می شود درباره طراحی داخلی تجاری بخوانید.
5. کفپوش سرامیکی
استفاده از انواع کاشی و سرامیک بهعنوان کفپوش، رایج است و شما میتوانید از آن ها چه در سالن و آشپزخانه و چه در سرویسهای بهداشتی استفاده کنید. کاربرد کفپوش سرامیکی به دلیل دوام بالا و امکان شستشوی ساده در دهههای اخیر بسیار گسترده بوده است.
6. کفپوش سنگی
کاربرد انواع کف پوش های سنگی به دلیل دوام بالا و همچنین تنوعی که در انواع سنگهای مورداستفاده برای آن میتواند وجود داشته باشد از دیرباز دیده شده است. سنگهایی همچون گرانیت، مرمر و … که برای کفپوش میتوانند به کار برده شوند، بر زیبایی و لوکس بودن فضا میافزایند و به دلیل ماندگاری بالا و شستشوی ساده، بسیار محبوب و مورداستفاده هستند.
7. کفپوش موزائیک
هنوز هم استفاده از موزائیک بهعنوان یک کفپوش مناسب رواج دارد. تنوع و کیفیت موزائیکها هم متفاوت است و شما میتوانید بنا بر سلیقه و بودجه خود از این کفپوش های محبوب استفاده کنید.
8. کفپوش موکت
اگر به دنبال یک کفپوش نرم و راحت هستید که بتواند بهسادگی محیطی گرم و دلپذیر را برای شما فراهم کند، انواع موکت را از یاد نبرید!
موکتها با تنوع زیادی که در جنس، رنگ، طرح و … دارند همواره گزینههای مطلوبی بهعنوان کفپوش محیطهای داخلی بودهاند. درباره شست و شوی موکت بخوانید.
9. کفپوش چوب پنبه ای
کفپوش چوبپنبهای که از پوست درختان بلوط و بدون نیاز به قطع کردن آن ها ساخته میشود هم یکی از انواع کفپوش های طبیعی و زیباست. کاربرد کفپوش چوب پنبهای در ایجاد فضایی گرم و راحت بوده و به دلیل اینکه عایق صوتی مناسبی است، در کتابخانه و آشپزخانه کاربرد بیشتری دارد. پیشنهاد می شود مقاله ” کاربرد کفپوش پلی یورتان ” را نیز بخوانید.
سخن پایانی
در این مقاله سعی کردیم تا شما را با کاربرد کفپوش و موارد استفاده از انواع کفپوش ها آشنا کنیم. شما میتوانید با بررسی شرایطی همچون میزان رطوبت، محل استفاده، بودجه، کاربرد انواع کف پوش ها، موارد استفاده کفپوش و جلوهای که هر یک از انواع کفپوش میتوانند به محیط بدهند، اقدام به انتخاب و خرید کفپوش از فروشگاههای اینترنتی و حضوری نمایید و بدانید که برای هر سلیقهای قطعاً یک کفپوش مناسب وجود دارد!
امیدواریم که از این مقاله کارپت لند وارد کننده موکت اداری تجاری و هتلی راضی باشید .اگر نقطه نظر و کامنتی دارید با ما درمیان بگذارید.
سلام خسته نباشید. ببخشید میخواستم بپرسم کاربرد کفپوش وینیل چیه؟
سلام ممنونم.کاربرد کفپوش وینیل برای جاهای نمناک و مرطوب می باشد.