بهترین کفپوش بیمارستانی؟ هزینه، ویژگی، عکس
بیمارستان ها یکی از انواع محیط هایی هستند که به علت نوع فعالیت خود از حساسیت بسیار بالایی برخوردار هستند. به همین علت برای ساخت آن ها از تجهیزات ساختمانی و معماری خاصی استفاده می کنند و در حین انجام آن باید استانداردها و قوانین خاصی را در نظر داشته باشند. از یکی از مهم ترین مسائلی که در مکان های درمانی و بهداشتی مثل بیمارستان ها دارای اهمیت بالایی است می توان به کفپوش اشاره کرد. کفپوش بیمارستانی انواع مختلفی دارد که هرکدام از آن ها برای محیط های خاصی مناسب هستند در این مقاله به بررسی کفپوش های بیمارستانی، ویژگی ها و مزایای آن ها می پردازیم، با ما همراه باشید.
معرفی انواع انواع کفپوش بیمارستانی
ساختمان بیمارستان ها دارای قسمت های مختلفی است که هریک از آن ها خدمات درمانی خاص و متنوعی را به بیماران ارائه می دهند به همین علت بسته به نوع فعالیت بخش ممکن است از کفپوش های مختلفی در آن ها استفاده شود در این بخش انواع کفپوش بیمارستانی را بررسی می کنیم.
کفپوش بیمارستانی هموژن
همان طور که از اسم هموژن معلوم است ساختار این کفپوش به صورت یکپارچه طراحی شده است. همین مسئله باعث بالا رفتن دوام این کفپوش در برابر رفت و آمد و تردد می شود به صورتی که بعد از مدت ها از استفاده نمی توان هیچ لکه یا سفیدی بر روی ان پیدا کرد. این کفپوش ها دچار تغییر سایز و باز شدن درز نمی شوند و با نصب این کفپوش در بیمارستان می توان سال های طولانی بدون مشکل از آن استفاده کرد. پیشنهاد می شود از انواع موکت اداری کارپتلند دیدن فرمایید.
کفپوش بیمارستانی کانداکتیو
کانداکتیو نوعی از کفپوش های هموژن هستند که در ذرات کربن در آن ها موجود است و باعث عبور جریان الکتریسیته می شوند. از این کفپوش ها در مکان های استفاده می شود که کنترل الکتریسیته ساکن در آن جا ضروری باشد. ایدئال ترین مکان بیمارستان برای استفاده از این کفپوش، اتاق عمل است.
کفپوش بیمارستانی هتروژن
کفپوش هتروژن با اسم کفپوش چند لایه نیز شناخته می شود. ساخت کفپوش ها به طور یکپارچه با این که دارای مزیت های زیادی است اما در عین حال کاری پرهزینه محسوب می شود. به همین علت شرکت های سازنده کفپوش از ساختار لایه ای کمک می گیرند تا در هزینه های ساخت صرفه جویی کرده و در عین بتوانند مزیت های کفپوش را حفظ کنند. پیشنهاد می شود از جدیدترین مدل های موکت هتلی کارپتلند دیدن فرمایید.
کفپوش اپوکسی بیمارستانی
از کفپوش اپوکسی در صنایع مختلف استفاده می کنند. علت این مسئله دوام و پایداری بالای این کفپوش در برابر تردد و رفت و آمد است. همین مسئله باعث شده است این کفپوش به یک کفپوش بیمارستانی تبدیل شود. به همین دلیل از این کفپوش در بسیاری از بیمارستان ها استفاده می شود.
معرفی انواع برندهای کفپوش بیمارستانی
ساخت کفپوش های بیمارستانی ممکن است پرهزینه باشند به همین دلیل با در نظر گرفتن قیمت نسبتا بالایی این محصولات تنوع زیادی از آن ها در بازار ایران دیده نمی شود و همین طور بیش تر برندهای موجود نیز از نوع برند خارجی هستند. از جمله معروف ترین و معتبر ترین برندهای کفپوش بیمارستانی می توان به برندهای وینیفلکس، تارکت، ژرفلور، فوربو و فترا اشاره کرد. در ادامه مهم ترین برندهای ذکر شده را به طور خلاصه بررسی می کنیم. پیشنهاد می شود درباره موکت تایلی بخوانید.
برندهای کفپوش بیمارستانی مختلفی در بازار ایران وجود دارند که در انواع مدل های سنگی، موکت، سرامیک، موزائیک، پی وی سی، تایل پی وی سی، رزینی، اپوکسی، پلی یورتان و غیره موجود هستند. این کفپوش ها بسته به نوع ساخت خود دارای ویژگی ها، قیمت و خصوصیات خاص خود هستند.
کفپوش تارکت
کفپوش تارکت یک برند آلمانی معروف است که از اعتبار بالایی برخوردار است. این برند انواع کفپوش بیمارستانی را تولید می کند و شما به می توانید به راحتی انواع کفپوش از نوع هموژن، کانداکتیو و هتروژن را از این برند تهیه کنید.
کفپوش ژرفلور
شاید قبلا لوگوی برند ژرفلو را در زمین های والیبال در مسابقات جهانی دیده باشید. ژرفلور یک برند قدرتمند و معروف فرانسوی است. محصولات ورزشی و بیمارستانی این برند در سطح جهانی معروف هستند. کفپوش های بیمارستانی نیز یکی از مواردی هستند که این برند به طور حرفه ای آن را تولید می کند و به علت کیفیت و ساخت آن ها به محبوبیت بالایی رسیده است. پیشنهاد می شود درباره خرید پارکت لمینت بخوانید.
کفپوش بیمارستانی ایرانی
کفپوش های بیمارستانی ایرانی تنوع بالایی ندارند. کفپوش های وینیل گرانیت و مرمر جزو معروف ترین کفپوش های ایرانی هستند. همین طور کفپوش گرانیتی نیز محصول ایران است و با سیستم کلندرینگ ساخته می شود؛ اما به علت پیچیده بودن ساختار کفپوش ها بیش تر آن ها به وسیله برندهای معروف در این زمینه و در کشورهای خارجی تولید می شوند.
کلین روم (اتاق تمیز)
در برخی از بخش های درمانی مثل اتاق عمل و آزمایشگاه ها کنترل باکتری و ریز گردها از اهمیت بالایی برخوردار هستند. به همین دلیل در این بخش ها از کفپوش های استاندارد +A که به آن ها کلین روم نیز می گویند استفاده می شود.
قیمت کفپوش بیمارستانی
کفپوش بیمارستانی یکی از محصولات گران قیمت و لاچری محسوب می شود. برای محاسبه قیمت کفپوش ها باید مسائل مختلفی مثل زیرسازی، برآمدگی کنار دیورا، مفتول درز جوش و غیره در نظر گرفته شود چرا که تمامی آن ها بر روی قیمت نهایی آن تاثیر می گذارند؛ اما در حالت کلی می توان گفت کفپوش های ایرانی ارزان تر از کفپوش های خارجی هستند. همچنین شما می توانید برای اطلاع دقیق از قیمت ها از شرکت های معتبر فروش کفپوش بیمارستانی کمک بگیرید. پیشنهاد می شود درباره انواع پارکت بخوانید.
ویژگی های مهم در کفپوش بیمارستان
- داشتن خاصیت آنتی باکتریال
- داشتن ساختار یکپارچه در کفپوش
- عدم جذب کنندگی سطح کفپوش بیمارستان
- دسترسی راحت تر
- شستشوی راحت و تمیز
- و ساده بودن حمل و نقل انواع ویلچر، برانکارد، پرتونگاری با اشعه ایکس و غیره
- عدم لغزش کفپوش بیمارستانی
بهترین کفپوش های بیمارستانی
کفپوش های اپوکسی، پلی یورتان چزو بهترین کفپوش بیمارستانی هستند. مهم ترین خاصیت آن ها این است که آنتی باکتریال هستند و میکروب و هر نوع آلودگی را به خود جذب نکرده و نگه نمی دارند.
کفپوش های بیمارستانی اپوکسی و پلی یورتان به علت یکپارچه بودن دارای هیچ نوع درزی نیستند و به همین دلیل برای محیط های بیمارستان که محل رفت و آمد افراد زیادی هستند مناسب می باشند به این صورت که آلودگی ها و آشغال ها در درزهای کفپوش جمع شده و باعث بالا رفتن آلودگی و ایجاد و پخش میکروب و باکتری می شوند اما با نداشتن درز به راحتی می توان از این مشکلات جلوگیری کرد که این مسئله در مورد این دو کفپوش بیمارستانی صدق می کند و جزو مهم ترین مزیت آن ها محسوب می شود.
در ضمن تمیز شدن آن ها بسیار راحت و بدون دردسر است و برای محیط هایی مثل درمانگاه، بیمارستان و مطب که دارای آلودگی و رفت آمد زیادی هستند بسیار ایدئال و مناسب محسوب می شوند. پیشنهاد می شود درباره موکت وینیل گلس بخوانید.
نتیجه گیری
بیمارستان ها و مکان های بهداشتی و درمانی جزو محیط هایی هستند که همیشه و در هر حال باید به بهداشت و تمیزی آن ها توجه کرد چرا که اگر به نظافت این مکان ها به خوبی رسیدگی نکرد باعث ایجاد میکروب و آلودگی شده و بیماری های مختلف را به افراد سرایت می دهد.
کفپوش بیمارستانی یکی از مواردی است که می تواند بر روی تمیزی و بهداشت این محیط ها تاثیر بالایی را بگذارد و به همین دلیل باید روی انتخاب آن دقت کنید و به ویژگی ها و خصوصیات مختلفی توجه کنید.
از جمله مهم ترین مواردی که در انتخاب کفپوش باید آن ها را در نظر داشته باشید می توان به مقاومت بالای کفپوش در برابر رفت و آمد، آنتی باکتریال بودن، عدم لغزش، تمیزی راحت و غیره اشاره کرد.
امیدواریم که از این مقاله کارپت لند وارد کننده موکت اداری تجاری و هتلی راضی باشید .اگر نقطه نظر و کامنتی دارید با ما درمیان بگذارید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.