1

0 تا 100 معرفی انواع کفپوش ساختمانی بهمراه 4 اصل مهم

معرفی انواع کفپوش

انواع کفپوش های ساختمانی به‌مثابه پس‌زمینه تابلو نقاشی یا عکس هستند. تابلویی با پس‌زمینه جذاب‌تر نظرتان را بیشتر جلب می‌کند. انواع کفپوش‌ها علاوه بر ایجاد جلوه و جذابیت، یکی از ملزومات صنعت ساختمانی هستند.

بررسی انواع کفپوش ساختمانی حائز اهمیت می‌باشد، زیرا کفپوش خانه در روح کلی خانه تأثیر بسزایی دارد. این لایه‌های پوشاننده کف برحسب کاربری ساختمان، نوع متریال، نوع زیرسازی، مقاومت در مقابل آتش‌سوزی و مواد شیمیایی، رطوبت، ایمنی و راحتی، بودجه و نمای نهایی بسیار متنوع هستند.

در ادامه فهرستی اصولی از معرفی انواع کفپوش ارائه شده است تا شما بتوانید بر حسب نیاز خود هوشمندانه‌ترین و بهترین نوع کفپوش را بر اساس 4 اصل کارایی، متریال، بودجه و ظاهر انتخاب کنید.

معرفی انواع کفپوش

بررسی انواع کفپوش

 

کفپوش های چوبی، انتخابی محبوب و اصیل

در بررسی انواع کفپوش ها، جهت رسیدن به هماهنگی حداکثری با سایر المان‌ها و هماهنگی بهتر با عناصر مختلف در ساختمان انتخاب چوب گزینه‌ای بسیار عالی است. پارکت‌های چوبی از چوب درختانی از قبیل بلوط، گردو و گیلاس، کاج و صنوبر، طوس و افرا ساخته شده است.

طرح منحصربه‌فرد و طیف رنگی گسترده، زیبایی ظاهری طبیعی و آرامشی که به محیط می‌بخشد، گرمابخشی آن و نزدیکی ساختار آن به طبیعت باعث شده تا استفاده از این متریال به‌عنوان کفپوش ساختمان محبوبیت پیدا کند. پارکت، لمینت و ترمووود و بامبو رایج‌ترین متریال‌های موجود در بازار هستند که تحت عنوان کفپوش های چوبی به فروش می‌رسند. درباره تفاوت کفپوش و پارکت بخوانید.

 

بررسی دقیق 7 تفاوت کفپوش و پارکت + مقایسه قیمت

 

کفپوش های چوبی مهندسی شده با طراحی‌های مدرن بسیار جذاب بوده و در برخی موارد، بسیار شبیه به انواع کفپوش های چوب طبیعی هستند که البته بسیار بادوام و در برابر دما و رطوبت، مقاوم هستند. درحالی‌که کفپوش های چوب طبیعی بسیار مطلوب و البته گران‌تر هستند، اما در برابر رطوبت، دما و حرارت و خراش مقاومت مناسب ندارند و نباید در معرض فشار زیاد قرار بگیرند بااین‌وجود می‌توانند بارهاوبارها با سابیده شدن و لاک زدن پردازش شوند تا طول عمر آنها افزایش یابد.

لازم به ذکر است کفپوش بامبو مانند پارکت چوب طبیعی در برابر رطوبت مقاومت مناسبی ندارد و بهتر است برای آشپزخانه و محیط‌های مرطوب استفاده نشود. هزینه خرید و نصب کفپوش بامبو برابر با انواع کفپوش های چوب طبیعی است.

بررسی کفپوش چوبی

 

 

 

 

کفپوش های فرآوری شده پورسلین با کارایی بالا و مقاوم

انواع کفپوش های کاشی فرآوری شده در حرارت بالای 1000 درجه با پیشرفت تکنولوژی دارای مقاومت بالا در برابر فشار، هم‌تراز با کفپوش های سنگی قرار می‌گیرند، درحالی‌که دارای تنوع و سبک‌های بیشتری هستند. در معرفی انواع کفپوش کاشی چینی لازم به ذکر است که از خاک رس تهیه شده از بهترین و باصرفه‌ترین کفپوش مقاوم به رطوبت می‌باشد. نوع براق آن با بازتاب نور، فضا را لوکس‌تر و بزرگ‌تر نشان می‌دهد و در کنار فرش زیبایی دوچندان به دکوراسیون می‌بخشد.

با کفپوش کاشی می‌توان ارزش فروش مجدد یک‌خانه را در بلندمدت افزایش داد و ظاهری تازه و شیک به خانه اضافه کرد. اما نکته حائز اهمیت این است که کف کاشی عایق خوبی برای گرما نیست که البته این مشکل با پیشرفت سیستم گرمایشی قابل‌حل شده است و می‌توان آن را در نقاط مختلف ساختمان بکار برد. همچنین برای نصب سرامیک نیاز به تخصص و ابزارهای خاص است. آیا بهترین کفپوش آشپزخانه را می شناسید؟

کفپوش‌های فرآوری شده پورسلین

کفپوش سنگ طبیعی، اصیل‌ترین کفپوش

در بررسی انواع کفپوش، در قدیم کفپوش سنگ طبیعی فقط در کاخ‌ها و کلیساهای سلطنتی کاربرد داشته است. در مقایسه انواع کفپوش، سنگ طبیعی کمی گران‌تر از سایر کفپوش‌هاست، و می‌تواند ارزش ملک شما را تا حد زیادی افزایش دهد. سنگ مرمر یک سنگ نرم است و مستعد خط‌وخش، ترک می‌باشد. این نوع کفپوش مستقیماً از معادن استخراج می‌شود. در معرفی انواع کفپوش سنگ طبیعی این نکته قابل‌ذکر است که کفپوش سنگ مرمر در صورت خیس شدن بسیار لغزنده می‌شود.

سنگ‌های گرانیتی با رنگ‌های بسیار جذاب و متنوع، زیبایی و جلوه منحصربه‌فرد، و همچنین مقاومت بسیار بالای این نوع کفپوش در برابر ضربه، و رطوبت از جمله مهم‌ترین دلایل کاربرد زیاد آنها در دکوراسیون داخلی می‌باشد.

تراورتن، نوعی سنگ آهک بسته به نوع مواد معدنیِ تشکیل‌دهندة آن، در رنگ‌های متنوعی در طبیعت ساخته شده‌اند. در دکوراسیون مدرن در ساخت پاسیو از این نوع سنگ آهک استفاده می‌شود.

معرفی و بررسی بهترین موکت خارجی (2022)

مقایسه انواع کفپوش

کفپوش موکت، راحت و مقرون‌به‌صرفه

در بررسی انواع کفپوش، موکت از متداول‌ترین کفپوش‌هاست؛ در بعضی موارد ارزان‌تر از دیگر کفپوش‌هاست. در معرفی انواع کفپوش موکت باید به این نکته اشاره کرد که علاوه بر طیف گسترده‌ای از رنگ‌ها، بافت‌ها، از دو جنس الیاف طبیعی پشم و الیاف مصنوعی مانند: نایلون، پلی‌پروپیلن یا پلی‌استر تهیه می‌شود. نایلون به دلیل دوام عالی و در دسترس بودن به سبک‌های مختلف، به‌طورکلی از پرکاربردترین ماده اولیه برای تهیه این کفپوش می‌باشد. درباره انواع موکت بخوانید.

این کفپوش بادوام موردعلاقة ایرانی‌ها به جهت عایق کردن فضا، ایجاد سطح گرم و راحت، کاهش صدا و اضافه‌کردن رنگ، گزینه جذابی برای ایجاد مکانی دنج و راحت در دکوراسیون می‌باشد. درحالی‌که، ممکن است حساسیت و آلرژی به گردوخاک و آلودگی را تشدید کند.

بررسی کفپوش موکت

کفپوش وینیل همه‌ کاره

در بررسی انواع کفپوش وینیل متوجه خواهید شد که دوام و مقاومت بالای این نوع کفپوش به دلیل لایه‌های مختلف بکار رفته در ساخت آن می‌باشد. در مقایسه انواع کفپوش ها، ویژگی‌های برجسته کفپوش وینیل عبارتند از: انعطاف‌پذیری و نرمی، نصب آسان، وجود لایه مقاوم در برابر اشعه UV، مناسب جهت عایق صدا، ضد آب، ضد لغزش و ایمن، مقرون‌به‌صرفه، رنگارنگ.

کفپوش وینیل به صورت کاشی و ورق عرضه می‌شود و به همین خاطر به‌راحتی قابل تعویض و قابل تعمیر است. نکتة قابل توجه این است که بهترین کیفیت کفپوش وینیل خوب و با دوام ، ضد لک و ضد خش است، ازاین‌رو همیشه بهترین کیفیت کفپوش را تهیه کنید.

کفپوش وینیل

موکت آنتی باکتریال چیست؟ +5 کاربرد مهم

در این معرفی انواع کفپوش بهتر است بگوییم که طراحی و انتخاب بهترین کفپوش، این بخش لاینفک در هر ساختمان‌ سازی، بسیار مهم است و تأثیر آن نهایتاً تعیین‌کننده خواهد بود. انتخاب کفپوش را هوشمندانه و بعد از سنجیدن کامل معرفی انواع کفپوش باتوجه‌به نیاز و کاربری ساختمان انجام دهید تا باروح زیبای خانه هماهنگی داشته باشد و با یکبار هزینه، سال‌ها بتوانید از مزایای آن استفاده کنید.

امیدواریم که از این مقاله کارپت لند وارد کننده موکت اداری تجاری و هتلی راضی باشید .اگر نقطه نظر و کامنتی دارید با ما درمیان بگذارید.